POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Grabower šampite – poklon kome nećete odoleti

Grabower šampite – poklon kome nećete odoleti

Hladni i kratki jesenji dani većini donose depresiju i loše raspoloženje. Međutim, uvek ima načina da se raspoloženje povrati, ali i da obradujete drage ljude. Nikakav loš dan ne može da utiče na to ako uvek imate kvalitetan desert da vam ga popravi, a osim toga, da bude sjajan poklon za slavlja koja su na pragu. Među omiljenima su Grabower šampite.

Ni u kom slučaju nećete pogrešiti kada su ove slasne, penaste lepotice u pitanju! Namenjene su za prave sladokusce koji vole različite ukuse spojene u jedno. Hrskavi vafl i penasti šam preliveni su sa tri različite vrste čokolade – tamnom, mlečnom i belom, za svačiji ukus! Savršene za deljenje sa prijateljima uz omiljeni film i topli napitak, kao i ako želite da se počastite posle stresnog i napornog dana.

Zašto da za slavlje kod prijatelja ponesete nešto već viđeno? U lepom i prepoznatljivom pakovanju, ovaj nemački slatkiš vrhunskog kvaliteta je pravi izbor za drage ljude jer će ga sigurno zavoleti oni koji ga nisu probali. Grabower šampite su 12 savršenih zalogaja koja će vas garantovano oduševiti. Grabower proizvodi su rezultat tradicionalne proizvodnje ovog slatkiša pod najboljim uslovima i sa najkvalitetnijim sastojcima koji u sebi ne sadrže GMO, veštačke boje, arome niti konzervanse, što je sjajna vest za one koji biraju kvalitet, posebno ako žele da počaste svoje mališane. Neka vam slavlja budu slađa uz Grabower šampite!


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.