POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Grabower minis šampite - zasladite predstojeće praznike

Grabower minis šampite - zasladite predstojeće praznike

Kada praznici zakucaju na vrata, obično poželimo da se malo opustimo i častimo sebe ukusnom hranom i slatkišima. To je u redu, pogotovo za one koji biraju kvalitet kada je hrana u pitanju. Za sve sladokusce, pa i one najprobirljivije, idealno za spremanje slavlja, pa i ako želite samo da ugodite svojim čulima, tu su Grabower minis – šampite (poručite ih OVDE).

Pitate se šta je čar u ovim malim zalogajčićima? Pre svega, Grabower mini šampite namenjene su svima, onima koji obožavaju slatkiše i koji vole nekoliko savršenih ukusa spojenih u jedno. Hrskavi vafl i jedinstveni penasti šam, prelivene su sa tri različite vrste čokolade-crnom, mlečnom i belom. Ovaj nemački slatkiš vrhunskog kvaliteta sigurno ćete zavoleti jer je sasvim neodoljiv! Samim tim što sadrži preliv od tri vrste čokolade, možete ih poslužiti uz kafu kada vam dođu gosti i prijatelji jer su prilagođene svačijem ukusu. Dekorativne su i veoma ukusne, a ono što je najvažnije to je da ne sadrže GMO, veštačke boje i arome niti konzervanse, tako da ih slobodno možete davati mališanima.

U lepom i privlačnom pakovanju, idealne su za poklon i za iznenađenje u paketićima! Grabower minis šampite su 24 savršena zalogaja koja će vas oduševiti. Jedna šampita-jedan savršeno ukusan zalogaj koji se topi u ustima. Grabower proizvodi su rezultat tradicionalne proizvodnje ovog slatkiša pod najboljim uslovima i sa najkvalitetnijim sastojcima! Želite da iznenadite voljenu osobu? Ove princeze su savršen izbor jer teško ko može odoleti penastom ukusu prelivenom sa tri vrste čokolade! Kada krenete sa prazničnim iznenađenjima, neka se pravo nađe da zasladi i ulepša dan!


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.