POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Fritt žvakaće bombone – omiljene među mališanima

Fritt žvakaće bombone – omiljene među mališanima

Koliko često kupujete slatkiše svojim mališanima? Da li znate šta najviše voli i koliko vam je važan kvalitet? Deca uglavnom vole sve slatkiše, od čokolade do lizalica, ali ono što im najviše privlači pažnju su uglavnom žvakaće voćne bombone. Ima ih u različitim ukusima, ali kada je u pitanju kvalitet, broj jedan su nemačke fritt žvakaće bombone.

Različitih ukusa i u različitim pakovanjima, privlače pažnju i definitivno zauzimaju prvo mesto kad je u pitanju omiljeni slatkiš. Nemački slatkiši su poznati po kvalitetu i ukusu, pa samim tim kad kupujete svom mališanu ove sočne bombone, nema sumnje da ćete ga obradovati! Ako ide u školu i dobar je đak, svakako ga treba nagraditi kvalitetnim slatkišom, pa ako je imao naporan dan, vratite mu osmeh na lice tako što ćete mu ovu poslasticu ostaviti na radni sto uz neku lepu poruku.

Ono što je važno jeste da ove bombone osim što su ukusne, u sebi sadrže i vitamin C i bojene su prirodnim bojama, tako da ne morate brinuti kada je zdravlje vašeg mališana u pitanju! Šest prugastih bombona u praktičnom pakovanju napravljeno je za one koji vole da uživaju u slasnim ukusima. Neka vaš mališan uživa u svom omiljenom ukusu koji dugo traje.


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.