POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Frankonia tamna čokolada - vreme je da se spremite za leto

Frankonia tamna čokolada - vreme je da se spremite za leto

Došlo je vreme da i oni koji vode računa o svojoj liniji sada odahnu, posebno ako obožavaju slatkiše, a među omiljenima im je, kao i mnogima, kraljica među slatkišima-čokolada. Sigurno se pitate kako je to moguće.

Kompanija Frankonia je mislila i na one koji strogo brinu o svom zdravlju i izbegavaju šećer. Frankonia No sugar added Zartbitter od 80g je prava tamna čokolada napravljena od najkvalitetnijeg kakaa. Tradicionalna receptura brenda Frankonia povezala se sa najnovijim istraživanjima o oblasti medicine i nutricionizma i za rezultat je dobijena najkvalitetnija poslastica obogaćena maltilolom, kao bezbednom i ukusnom zamenom za beli šećer.

Ima mnogo razloga da konzumirate tamnu čokoladu, a jedan od njih je to što znatno smanjuje nivo stresa, pa je odlična u prilici kada imate jako naporan dan na poslu ili ste na korak do nekog teškog ispita. Osim toga, tamna čokolada poboljšava koncentraciju i ako preferirate noćno učenje, neka vam Frankonia No Sugar Added tamna čokolada uvek bude pri ruci.

Tamna čokolada čuva vaše srce, a i spasiće vas od štetnih grickalica jer visok sadržaj vlakana koji se nalaze u njoj učiniće da manje žudite za masnom i kaloričnom hranom. Takođe, jedan od važnijih razloga zašto biste trebali da je konzumirate je što pomaže u kontroli dijabetesa, tako da i oni koji boluju od njega, mogu da odahnu i prepuste se uživanju u ovoj kvalitetnoj i ukusnoj tamnoj čokoladi.

Već je poznato da tamna čokolada povećava nivo seratonina, hormona sreće, pa će vas pauza uz kocku Frankonia tamne čokolade učiniti srećnijima. Predlog za one koji obožavaju domaće kolače sa čokoladom je da umesto mlečne, upotrebe Frankonia tamnu čokoladu bez šećera jer će u kombinaciji sa osvežavajućom korom od pomorandže dati savršen ukus, zbog kog ćete poželeti svaki dan da je imate pri ruci. Uživajte u pravljenju omiljenih poslastica bez straha!


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.