POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Frankonia high protein lešnik No sugar Added - za sve generacije

Frankonia high protein lešnik No sugar Added - za sve generacije

Ljubitelji slatkiša koji vole neobične i nesvakidašnje kombinacije ukusa, a takođe vode računa o kvalitetu proizvoda, imaju priliku da probaju Frankonia high protein lešnik No sugar Added čokoladu od 90g.

Ova izuzetno ukusna bela čokolada napravljena je za one koji uživaju u svakom zalogaju i vole da se počaste posle obroka ili posle napornog treninga. Sadrži proteine koji su našem organizmu potrebni kao „gorivo“, pa je poželjno nositi je sa sobom kada krenete negde i ako poželite da pojedete kvalitetan slatkiš, a da pritom ne morate da pazite na šećer.

Svi oni koji vode računa o kilaži i liniji, a vole belu čokoladu, mogu se počastiti ovom nesvakidašnjom poslasticom.

Mogu je konzumirati i potpuno zdravi, za mališane je prava poslastica i radost, ali sjajna vest je da je mogu konzumirati i oni koji boluju od dijabetesa!

Frankonia je kompanija koja je osnovana u Nemačkoj, kao prva koja je počela proizvodnju dijetalne čokolade. Ove čokolade spadaju u najrespektabilnije poslastice na tržištu jer je saharoza zamenjena za fruktozu – voćni šećer i na taj način učinila čokoladu dostupnu i onima koji su oboleli od dijabetesa, kao i onima koji vode računa o zdravlju.

Na svakoj čokoladi je označena dozvoljena dnevna doza konzumiranja, a osim navedenih prednosti, Frankonia čokolade su prvoklasnog kvaliteta jer ne sadrže GMO, konzervanse, veštačke arome ni masti. Spoj tradicije i prirodnih sastojaka u Frankonia high protein lešnik beloj čokoladi, zasigurno će vam pružiti maksimalan užitak. Obradujte voljenu osobu malim znakom pažnje, čokolada je uvek simbol ljubavi i nežnosti!


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.