POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Frankonia high protein bela krispi čokolada - slatki užitak bez griže savesti

Frankonia high protein bela krispi čokolada - slatki užitak bez griže savesti

Da li ste znali da se svake godine kupi više od 20 miliona kilograma čokolade u znak ljubavi? Čokolada, slatki i ukusni delikates „za dušu i telo“, najomiljenija je poslastica među slatkišima, kako kod dece tako i kod odraslih. Uvek je najlepši i omiljeni poklon, znak pažnje i ljubavi i ono što nas uvek obraduje. Frankonia high protein bela čokolada No sugar added od 90g je neobična i nesvakidašnja na našem tržištu.

Frankonia je prva kompanija u Nemačkoj koja je počela sa proizvodnjom dijetalne čokolade. Od njenog nastanka, spadaju u najrespektabilnije na tržištu jer je ova kompanija zamenila saharozu za fruktozu-voćni šećer, koji je zdraviji i lakše se apsorbuje u organizmu! Time je dijabetičarima olakšala užitak, kao i onima koji vode računa o zdravlju i vitkom stasu. Na svakom pakovanju je označena dozvoljena dnevna doza konzumiranja, što je još jedna olakšica. Ljubitelji bele čokolade će uživati u ukusu ove zdrave poslastice pune proteina, koju mogu poneti sa sobom gde god da krenu ili je konzumirati posle treninga.

Ono što je najvažnije je da je ova čokolada vrhunskog kvaliteta, ne sadrži GMO, konzervanse, veštačke arome, niti loše masti. Spoj tradicije i prirodnih sastojaka u ovoj čokoladi, garantuje užitak u kome nećete morati da mislite na kalorije i da vas grize savest! Vaš partner obožava belu čokoladu? Idealna prilika da ga iznenadite i ulepšate mu dan malim znakom pažnje. Prepoznatljivo i jedinstveno pakovanje će uvek izmamiti osmeh. Mališane je najlakše učiniti srećnima, pa kad god ste u prilici, možete ovu zdravu i ukusnu poslasticu pokloniti i njima jer dečiji osmeh nema cenu, a tako ih je lako usrećiti! Uživajte u letnjim danima uz omiljeni napitak i Frankonia belu čokoladu.


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.