POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Frankonia – čokolada baš po svačijoj meri

Frankonia – čokolada baš po svačijoj meri

Ako ste jedna od onih osoba koja obožava slatkiše i teško im može odoleti, a s druge strane iz, pre svega zdravstvenih razloga, mora voditi računa o njihovoj konzumaciji, ne brinite. Bez veštačkih dodataka i GMO sastojaka, pravljene za posebne potrebe dijabetičara i dijetetičara, Frankonia čokolade su kao stvorene za vas.

U njihovoj konzumaciji možete bezbedno uživati jer umesto šećera sadrže fruktozu, voćni šećer, te ne sadrže gluten pa, samim tim, ne utiču na promene nivoa glukoze u krvi. Napravljene su u skladu s prirodom, od najkvalitetnijih sastojaka. Revolucionarni korak je to što je Frankonia olakšala svakodnevnicu time što je na svakom pakovanju označila dovoljan dnevni unos.

Inače, nemački brend Frankonia redovno nastavlja sa inovacijama u oblasti konditora. Tako čokolada  Frankonia No Sugar Added Nougat od 80 grama namenjena dijabetičarima i dijetetičarima sadrži maltilol, odnosno alkoholni šećer, koji po ukusu umnogome podseća na beli šećer iz šećerne repe, ali sadrži dosta manje kalorija i nema negativan uticaj na sadržaj glukoze u krvi. Nougat čokolada je obogaćena ukusnim lešnik kremom. Mnogi će reći da ovakav tip čokolade nema onaj prepoznatljiv „čokoladni ukus“, što nije tačno jer ukus ove čokolade nije izmenjen, već je dosta prirodniji i kvalitetniji.

Ukoliko birate Frankonia čokoladu za poklon, svakako nećete pogrešiti jer u njenom ukusu mogu da uživaju sve osobe, posebno one koje vode računa o kilaži ili moraju voditi računa o unosu šećera u organizam. 


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.