POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Frankonia bela čokolada sa malinom – užitak bez šećera

Frankonia bela čokolada sa malinom – užitak bez šećera

Ako ste izabrali vegansku ishranu, iz zdravstvenih ili etičkih razloga, pre svega morate da znate da vaša ishrana mora biti raznovrsna. Zdrava i raznovrsna veganska ishrana uključuje voće, povrće, puno zeleniša, proizvode od celog zrna, koštunjavo voće itd... Međutim, ima i onih vegana koji vole i slatkiše. Za takve, brend sa tradicijom preko jednog veka predstavlja prvu čokoladu na našem tržištu namenjenu posebno veganima i osobama kojima nije preporučljivo unošenje šećera, laktoze i sastojaka životinjskog porekla. To je Frankonia Bela vegan čokolada sa malinama No Sugar added.

Ova mnogima omiljena voćka u kombinaciji sa belom čokoladom idealan je izbor za svakog sladokusca, a mogu je jesti i potpuno zdrave osobe. Ona pruža isti užitak, uz isključivo organske sastojke prilagođene veganima. Takođe, oni koji pate od dijabetesa, mogu se zasladiti ovom izvrsnom poslasticom. Kraljica među slatkišima, koja je uvek razlog za osmeh, preporučljiva je i kao poklon, pa ako vam je voljena osoba vegan, eto prilike da je obradujete jer se zna da je čokolada jedna od omiljenih poklona, a poznato je i njeno značenje koje je uvek pozitivno.

S obzirom da je veganskoj ishrani takođe potreban i kalcijum, ova čokolada je pravi izbor. Svako ko je alergičan na laktozu takođe može uživati u ovoj neobičnoj i nesvakidašnjoj kombinaciji ukusa, a poznato je i da su Frankonia čokolade jedne od najkvalitetnijih, punog ukusa i sa kojom nikad nećete pogrešiti. Ulepšajte naporan dan voljenoj osobi i pokažite joj koliko je volite ovim malim znakom pažnje koji će joj izmamiti osmeh koji znači sve.


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.