POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Dolce Vita mlečna čokolada sa celim lešnikom - dar koji izaziva osmeh

Dolce Vita mlečna čokolada sa celim lešnikom - dar koji izaziva osmeh

Sladokusci kojima je kraljica slatkiša – čokolada omiljena poslastica, imaće priliku da probaju nešto kvalitetnije i svakako neobičnije i nesvakidašnje! Obzirom na to da je nemački kvalitet među najpoznatijim, Dolce Vita mlečna čokolada sa celim lešnikom od 100g nije izuzetak!

Čokolada kao poslastica je svakako među najpopularnijim i naravno ne bez razloga. Celi lešnici joj daju još veću čar i lepši ukus, pa oni kojima je ona omiljena, osetiće razliku pri prvom zalogaju. Lešnik kao voće, najbolji je izvor vitamina B, E, folne kiseline i zdravih masnoća, tako da se može reći da čokolada sa celim lešnicima ima i svojih prednosti. Ako pažljivo birate ovaj romantičan poklon za voljenu osobu, neka bude i neobičan, a Dolce Vita sa celim lešnikom će je zasigurno obradovati. Ko može da odoli ovakvoj poslastici?! Kao znak pažnje i ljubavi i sa još mnogo značenja, čokolada je uvek pravi izbor jer sve što poklanjate birate oprezno, samo čokolada je uvek nepogrešiv dar.

Takođe, osim na poklon, čokoladu treba da priuštite i sebi i to često, posebno ako prolazite kroz neki težak period, kao što je studiranje. Čokolada sadrži alkaloide od kakaa, koji stimulišu hemijske reakcije u mozgu i na taj način popravljaju raspoloženje. Ti sastojci će podstaknuti vaš mozak na proizvodnju dopamina, koji budi opuštanje, udobnost i osećaj radosti. Pošto je čokolada kao dar jedan od najlepših poklona, a ima i sve ove prednosti, to je razlog više da je poklanjate ljudima koje volite. Proverite samo da li je vaš čokoladni poklon u pravo vreme i na dobrom mestu.


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.