POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Demero Kristal smeđi šećer-prava stvar za uskršnje poslastice

Demero Kristal smeđi šećer-prava stvar za uskršnje poslastice

Kako da se u prolećnim danima zasladite bez griže savesti? Uvek se postavlja ono pitanje, koji je šećer zdraviji, beli ili smeđi i da li se smeđi šećer zaista razlikuje od belog. Ako volite da zasladite vaš omiljeni napitak ili da spremite poslasticu, bez brige možete koristiti Demero kristal smeđi šećer.

Prirodni smeđi Demerara šećer od šećerne trske u kristal zrnima, idealan je za posluženje uz tople napitke. Po čemu se ovaj šećer razlikuje od ostalih? Demero je čist nerafinisani smeđi šećer proizveden isključivo od šećerne trske Demerara i potpuno je prirodan! Ova vrsta šećerne trske nazvana je po Demerara koloniji u Gvajani, koja je originalni izvor ove vrste šećera. On je srednje smeđe boje, sa velikim zlatnim kristalima, lepljivim od melase. Bogate arome i hrskave teksture Demerara je vrsta koja se najviše koristi u Evropi. Demero je nastao tradicionalnom metodom kristalizacije, bez bilo kakvih dodataka boja, ukusa i premaza. To je ono što ga čini drugačijim od ostalih vrsta, koje su samo obojene. Ovo je brend koji se dokazao po kvalitetu i autentičnosti i zato ga možete služiti dragim gostima i prijateljima. Autentičan je i po lepom, modernom i neobičnom pakovanju, koje je praktično i pogodno za vašu kuhinju.

Demero je zbog lakoće sjedinjavanja izuzetan za pripremu sirupa ili kada pravite delikatnu glazuru za vaš omiljeni kolač za uskršnju trpezu, odličan je u bilo kom kolaču ili torti, kao i koktelu tako što jednostavno zamenite beli šećer smeđim i učinite veliki korak za vaše zdravlje. Svaki put kada koristite Demero kristal smeđi šećer, znaćete da ste izbegli jednu „belu smrt“ i učinili pravu stvar!


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.