POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Continental Bakeries Duo Magic - magija je lepša u dvoje

Continental Bakeries Duo Magic - magija je lepša u dvoje

Odavno je poznato da konzumiranje kakaa dovodi do opuštanja, otklanjanja stresa i ublažavanja bola, pa ga najčešće konzumiramo u vreme jesenjih i zimskih dana i njegovom mirisu retko ko može odoleti. Taj savršen napitak, pretvoren u slasni fil za sve sladokusce koji obožavaju kvalitetan slatkiš, prava je mera za sve.

Duo Magic sendvič keks podrazumeva 176g Continental Bakeries kvalitetnog sendvič keksa, sa čak 29 posto punjenja kakao krema koje garantuje nemački kvalitet. Dva uvek sveža keksa sa ukusom kakaa, bez veštačkih boja, aroma i konzervanasa, povezuje ukusni savršen kakao fil koji se topi u ustima već pri prvom zalogaju i tako nastaje dupla magija. Za sve one koji obožavaju kakao, treba napomenuti da ovaj napitak obiluje gvožđem i da je zdrav za konzumiranje, pa bi bio savršen u kombinaciji sa Duo Magic keksom.

Kada se miris jeseni vrati i leto privodi kraju, opet počinju okupljanja i druženja, razmenjivanje iskustava sa letovanja i odmora, a sve će to biti još lepše uz Duo Magic sendvič keks kao posluženje uz topli kakao napitak. Kada dočekujete prijatelje koje dugo niste videli, ovaj kvalitetan slatkiš će biti pravi izbor jer nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Ako ipak odete negde na kafu, ne zaboravite da ga ponesete i uživate uz njegov čaroban ukus. Sjajan je i kao užina kada napravite pauzu na poslu ili kod kuće kada imate obaveze.

Ako je vaša voljena osoba nervozna ili je imala loš dan i pozvala vas je da joj pravite društvo, ne idite bez Continental Bakeries duo magic sendvič keksa, zaboraviće na loš dan i izmamićete joj osmeh zadovoljstva. Ovakav poklon će uvek biti razlog za zagrljaj i jedno „Volim te.“


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.