POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Continental Bakeries Doppelkeks - idealan za iznenadne goste

Continental Bakeries Doppelkeks - idealan za iznenadne goste

Kada kažemo „nemački kvalitet“ onda vam je verovatno poznato da su njihovi slatkiši među najkvalitetnijim proizvodima na svetu. Ako ste sladokusac i ne možete bez deserta posle obroka, ili dok gledate vaš omiljeni film, tu je Continental Bakeries Doppelkeks od 250g.

Ovo pakovanje od 250g ukusnog Hig Hagemann sendvič keksa sa čak 33% kakao punjenja je prava mera za sve sladokusce! Dva uvek sveža keksa, bez veštačkih aroma, boja i konzervanasa, povezuje ukusni kakao fil koji se topi u ustima već pri prvom zalogaju. Već se zna da konzumiranje proizvoda od kakaa dovodi do opuštanja, otklanjanja stresa i ublažavanja bola, a podiže i nivo raspoloženja. Pošto ovaj ukusni keks sadrži kakao punjenje, ako volite kakao napitak, možete ga konzumirati u kombinaciji sa istim, a s obzirom na to da kakao sadrži gvožđe u sebi biće vam zdrav i ukusan desert istovremeno.

Svakodnevno konzumiranje proizvoda od kakaa pozitivno utiče na snižavanje krvnog pritiska, tako da je Hig Hagemann sendvič keks najbolji način da iskombinujete zdravlje i slatko zadovoljstvo. Idealan desert za deljenje sa prijateljima, pa kada pravite sedeljku, ne zaboravite da ga poslužite uz neki topli napitak. Takođe i kada vam dolaze gosti, posebno ako su i mališani među njima, neka vam Continental Bakeries Doppelkeks uvek bude pri ruci. Može biti i idealna užina ako ste na poslu a nemate mnogo vremena za pauzu, pa neka vam se nađe i u torbi. Ovaj ukusan sendvič keks će vas zasititi i popraviti vam raspoloženje. Nemački kvalitet koji garantuje pun užitak.


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.