POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Continental Bakeries Doppelkeks – duplo slatko uživanje

Continental Bakeries Doppelkeks – duplo slatko uživanje

Pravi sladokusci uz svoj omiljeni topli napitak u zimskim danima, najviše vole da uživaju uz neki slatkiš. Nekima je važno samo da je slasno i da se topi, a neki pak vode računa o kvalitetu. Ako ste vi među njima, za vas je pravi izbor Continental Bakeries Doppelkeks od 250g (poručite gaOVDE).

Ko kaže da slatko i kvalitetno ne ide zajedno? Pakovanje od 250g ukusnih Hig Hagemann sendvič keksa sa čak 33 posto kakao punjenja, koje garantuje nemački kvalitet, je prava mera za sve sladokusce! U danima posle praznične euforije, najlepše je uživati uz omiljenu knjigu i pravi keks koji se topi u ustima pri prvom zalogaju. Dva uvek sveža keksa, bez veštačkih boja, aroma i konzervanasa, povezuje ukusni kakao fil, koji će probuditi sva vaša čula. Odavno je poznato da konzumiranje proizvoda od kakaa dovodi do opuštanja, otklanjanja stresa i ublažavanja bola, a podiže i nivo raspoloženja. Svakodnevno unošenje proizvoda od kakaa pozitivno utiče na snižavanje krvnog pritiska, tako da je Hig Hagemann sndvič keks najbolji način da spojite ukusno i kvalitetno!

Ovaj keks je takođe savršen izbor kada želite da iznenadite voljenu osobu jer njen omiljeni film, ne može da prođe bez slatkog užitka uz kvalitetne zalogaje. Neka je sačeka posle napornog poslovnog dana, pored šolje toplog kakaa i uz neku lepu poruku na papiriću, definitivno ćete joj ulepšati dan i izmamiti osmeh. Ako vam pak, dolaze prijatelji, ovaj keks je idealno posluženje. Uz bele zimske dane, iskombinujte zdravlje i slatko zadovoljstvo!


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.