POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Baron Sweet Obsession – opsesija ukusa

Baron Sweet Obsession – opsesija ukusa

Čokoladni pokloni su uvek omiljeni, svuda i u svakoj prilici. To je odavno poznato i nema potrebe objašnjavati zašto je to tako. Dovoljno je da vam neko pokloni ovu savršenu poslasticu i već vam je popravio dan. Kada birate poklon za svoje voljene, uglavnom gledate i kvalitet, zar ne? Baron ima neobičnu i nesvakidašnju kombinaciju ukusa koja će oduševiti svakoga. To je Baron Sweet Obsession od 250g.

Zašto je ovaj desert toliko poseban? To je kolekcija čokolade sa četiri različita ukusa: mlečna čokolada, mlečna čokolada sa narandžom i vanilom, mlečna čokolada sa ukusom kafe, koja se izuzetno dobro uklapa uz kafu i mlečna čokolada sa aromom višnje, za one koji obožavaju ovu voćku, posebno u kombinaciji sa čokoladom. Neobično pakovanje koje možete poneti sa sobom kada se sastajete sa prijateljima koji imaju različite ukuse, tako da ovim iznenađenjem možete obradovati svakoga! Svaka čokoladica je posebno zavijena, tako da ih možete koristiti i kao posluženje uz omiljeni napitak.

Slatka opsesija ukusa će zasigurno oduševiti svakog sladokusca koji obožava da eksperimentiše i isprobava nešto novo. Za rođendane je idealno kao dodatak uz poklon, posebno ako je voljena osoba u pitanju jer je poznato da su čokoladni pokloni uvek znak ljubavi i pažnje. Čokolada u sebi sadrži alkaloide od kakaa pa samim tim budi osećaj zadovoljstva i popravlja raspoloženje. Neka vaše mališane obavezno sačekaju ove čokoladice posle obroka, kao nagrada, a trebalo bi ih ponekad obradovati i bez nekog posebnog razloga jer je osmeh onih koje volimo neprocenjiv!


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.