POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Baron Sweet Obsession – četiri različita ukusa za slađe druženje

Baron Sweet Obsession – četiri različita ukusa za slađe druženje

Već počinju okupljanja, druženja, priprema zimnice i sedeljke sa prijateljima. Hladne napitke smo zamenili toplim, pa je tako i pojačana želja za hranom i slatkišima. Kada zovete prijatelje kući na druženje, uz razgovore i kafu, a volite uz to da imate kvalitetan slatkiš, neka to bude Baron Sweet Obsession od 250g.

Zašto baš ovaj slatkiš? Pre svega, Baron slatkiši su poznati po svom vrhunskom kvalitetu i sjajnim ukusima. Baron Sweet Obsession je kolekcija čokolade sa više različitih ukusa: prava mlečna čokolada, jedinstvena mlečna čokolada sa pomorandžom i vanilom, fantastična mlečna čokolada sa ukusom kafe i neobična mlečna čokolada sa aromom višnje. Zna se da se ukusi razlikuju i da svako od nas voli nešto više, nešto manje, ali zato je Baron pripremio tako nesvakidašnji i sjajan spoj čokoladica kojima će retko ko odoleti. Svaka posebno uvijena predstavlja svoj jedinstveni ukus koji se topi u ustima pri prvom zalogaju!

Svaki od ova četiri ukusa idealan je za druženje i kombinaciju uz kafu, kakao ili čaj, u zavisnosti od toga šta ko voli. Obična mlečna čokolada je klasična i odgovara svačijem ukusu, pomorandža i vanila za one koji vole da eksperimentišu sa ukusima, ukus kafe, za one koji je obožavaju i aroma višnje, za romantične. Ovu izuzetnu i neobičnu kombinaciju možete nositi i na poklon, ako želite kvalitet za nekog posebnog ili za najbolju prijateljicu. Već je poznato značenje čokoladnih poklona, tako da će ova kombinacija biti pun pogodak, bilo da je nosite voljenoj osobi, prijatelju ili rodjaku. Čokoladni poklon je na prvom mestu simbol ljubavi i nežnosti, pa ne možete pogrešiti, posebno kada je ovako neobičan poklon u pitanju.


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.