POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Baron Delicadore žele Makarena – slatka praznična dekoracija

Baron Delicadore žele Makarena – slatka praznična dekoracija

Da li biste se iznenadili kad bi vam neko rekao da su žele bombone dobre za zdravlje i da imaju svoje prednosti?

Pre svega, žele bombone su odlične za kosti jer kao što naziv govori-prave se od želatina i aromatizuju se i boje prema nekom voću, pa ga prema tome ima u raznim bojama. Prepoznatljivi Baron Delicadore žele Makarena od 200 gr upakovan je u posebno, neobično pakovanje okruglog oblika sa četiri različita voćna ukusa.

Žele bombone sadrže šećer i imaju kalorijsku vrednost, ali ipak, dobar je za probavu jer se lako vari i upija vodu, pa samim tim pomaže telu da zadrži dovoljnu količinu tečnosti u organizmu.

S obzirom na to da nam je u ovo doba godine potrebna detoksikacija, poželjno je da Baron Delicadore žele nosite svuda sa sobom jer žele oslobađa telo od raznih toksina, a odličan je i ako želite da se zasladite i pritom uživate u njegovom slasnom voćnom ukusu. Deca ga obožavaju, pa ga možete koristiti i kada pravite torte i kolače, a može poslužiti i kao dekoracija. Njegove vesele boje će privući mališane i obradovati ih.

Nećete pogrešiti kada krenete na sastanak sa voljenom osobom i ponesete ovaj osvežavajući slatkiš, definitivno ćete je obradovati.


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.