POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Baron Delicadore čokolade –razlog za raspoloženje

Baron Delicadore čokolade –razlog za raspoloženje

Ima li većeg uživanja nego kada se vratite umorni sa posla i poželite da povratite raspoloženje, a na stolu vas sačeka slatko iznenađenje – čokolada? Sama pomisao na to vam izmami osmeh na lice, zar ne? Teško da ima osobe koja ne voli da dobije tako neodoljiv poklon kao što je čokolada, posebno ako znate njen omiljeni ukus. Za vas koji volite neobično, nesvakidašnje i kvalitetno, tu su Baron Delicadore čokolade sa mnoštvo fantastičnih ukusa.

Kao što već znate, ovaj poklon je uvek na radost, predstavlja simbol ljubavi i prijateljstva i kome god da je darujete, nećete pogrešiti. Po čemu su Baron Delicadore tako jedinstvene? Pre svega, po italijanskom kvalitetu koji je uvek prepoznatljiv. Upakovane u neobično, prepoznatljivo i prelepo pakovanje, osam ukusnih štanglica upakovane su pojedinačno u zlatnu foliju koja poklon čini još primamljivijim. Obilje egzotičnih ukusa koje je Baron doneo u Srbiju, oduševiće svakog sladokusca, čak i one najprobirljivije.

Pravi hedonisti moći će da uživaju u bogatstvu punih aroma čokolada sa ukusom višnje, Irish Cream-a, viskija ili mente, ili da je poklone voljenoj osobi i ulepšaju joj veče trenucima uživanja u omiljenom ukusu. Ove „zlatne poluge“ će vas oduševiti već pri prvom zalogaju. Vrhunske tamne i mlečne čokolade punjene ukusnim kremom koji se topi u ustima, sjajan je izbor za deljenje sa prijateljima uz omiljeni napitak. Ova kraljica slatkiša poznata je još po tome što u sebi sadrži alkaloide od kakaa koji stimulišu hemijske reakcije u mozgu i bude opuštanje, udobnost i osećaj radosti. To znači da biste trebali uvek da je imate pri ruci, biće vam najbolji prijatelj u stresnim situacijama, a i lep početak ako je ponesete sa sobom na prvi sastanak.


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.