POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Baron Delicadore čokolada Macchiato - idealan poklon za Dan zaljubljenih

Baron Delicadore  čokolada Macchiato - idealan poklon za Dan zaljubljenih

Nemate ideju šta pokloniti voljenoj osobi za Dan zaljubljenih? Za šta god da se odlučite, zagarantovano je da nećete pogrešiti ako je uz bilo koji poklon iznenadite i Baron Delicadore čokoladu Macchiato od 200g.

Čokoladni pokloni uvek imaju pozitivno značenje i nose najlepše poruke. Osim toga, skoro da nema osobe koja se ovom poklonu ne bi obradovala. Ova poslastica je među omiljenima i najpopularnija na svetu, a ima je u bezbroj različitih ukusa. Kada je poklon za voljenu osobu u pitanju, onda bi trebalo birati i kvalitet. Baron Delicadore mlečna čokolada punjena filom sa ukusom prave italijanske kafe Latte Macchiato neće vas ostaviti ravnodušnim! Osim prema unikatnom dizajnu, Baron čokolade se izdvajaju i po kvalitetu koji je identičan za ceo svet, prihvatljivoj ceni i pakovanju od 200g. Lepa i elegantna, u specijalno upakovanim zlatnim štanglicama, jedinstvena je i prepoznatljiva među slatkišima koji se nude na tržištu.

Ljubav, strast, briga i srećan život, samo su neki od značenja čokoladnih poklona. To je dar ljubavi, strasti i pažnje, pa je nikako nemojte zaobići, posebno ako vašoj partnerki poklonite i buket ruža. Čokolada sadrži alkaloide od kakaa koji stimulišu hemijske reakcije u mozgu i bude opuštanje i osećaj radosti, a ukus kafe će probuditi i sva vaša čula. Osobe koje uživaju u ovoj kombinaciji su romantične i znaju šta žele. Svaka štanglica za sebe je idealna za deljenje sa partnerom i uživanje uz omiljeni film, a posle romantične večere biće najslađi desert!


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.