POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Baron Delicadore čokolada Cherry – najslađi zalogaji

Baron Delicadore čokolada Cherry – najslađi zalogaji

Za ljubitelje trešanja koji obožavaju čokoladu i neobične ukuse, Baron je stvorio savršenu kombinaciju čokolade i trešnje – Baron Delicadore čokolada – Cherry 200g.

Izvanredan desert u lepom i luksuznom pakovanju, prepoznatljivom na svačijem tržištu. Sladak, mlečni ukus sa nenametljivom primesom trešnje, namamiće i najprobirljivije sladokusce. Primamljivo i romantično pakovanje, sa svakom štanglicom ponaosob, biće sjajan poklon dragoj osobi, posebno ako je potrebno povratiti joj raspoloženje. Čokolada je uvek dar koji obraduje i izmami osmeh, poznata po tome što utiče na raspoloženje jer sadrži supstancu koja povoljno utiče na naš mozak, stvarajući osećaj zadovoljstva. Zato je uvek bila neizbežna na rođendanima i drugim proslavama. Uz svaki poklon, ona je pravo iznenađenje.

Mada je neizostavna kada su rođendani u pitanju, ona može biti dar i bez posebnog povoda. Jednostavno obradujte drage ljude i prijatelje, neka vam njen pun ukus ulepša dan i popravi raspoloženje. Baron Delicadore Cherry je sjajna za deljenje sa prijateljima, pa neka vam uvek bude pri ruci kada poželite kvalitetnu i ukusnu poslasticu. Ukus za prave hedoniste! Uživajte u bogatstvu arome ove nesvakidašnje kombinacije i poklonite nekome trenutke uživanja i putovanje na granicu čokoladnog carstva!


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.