POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Azucar Demero rustic bele kocke za slađi početak dana

Azucar Demero rustic bele kocke za slađi početak dana

Da li uživate u zimskim danima uz omiljenu knjigu ili film? Volite li svoj omiljeni napitak da zasladite i da uživate u mirisu, bilo da je kafa, kakao ili neodoljivi voćni čaj? Kvalitetnije je uvek slađe i naravno, ukus je prepoznatljiv, pa ako ste sumnjičavi kada je šećer u pitanju, za vas je Azucar Demero šećer rustik bele kocke.

Azucar Demero je čisti nerafinisani šećer, proizveden isključivo od šećerne trske Demerara i potpuno je PRIRODAN! To je ono što ga čini posebnim i drugačijim od običnog belog šećera koji se pravi od šećerne repe. Ova vrsta šećerne trske nazvana je po Demerara koloniji u Gvajani, koja je originalni izvor ove vrste šećera bogate arome i hrskave teksture. Demerara je vrsta koja se najviše koristi u Evropi i nije bez razloga. To je brend koji se dokazao po kvalitetu i autentičnosti proizvoda. Da biste upotpunili užitak, sada se možete odlučiti za rustik bele kocke. Kocke nepravilnog oblika dobijene su korišćenjem belog šećera od šećerne trske. Idealan dodatak omiljenom napitku. Kada vam dođu gosti ili prijatelji na kafu, uz smeh i razgovor poslužite im ove neobične kocke na tacni i uverite ih u kvalitet.

Ako su vaši mališani od onih koji obožavaju kocke šećera, možete im slobodno dati Azucar Demero rustik kocke da se zaslade, a biće im zanimljive zbog neobičnog oblika. Neka vam vaš omiljeni topli napitak uz Azucar Demero zagreje ove hladne dane.


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.