POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Avenija krem tabla sa kikirikijem za sve koji vole neobične kombinacije

Avenija krem tabla sa kikirikijem za sve koji vole neobične kombinacije

Da li ste i vi među onima koji obožavaju kikiriki i obavezno ga grickate dok gledate svoju omiljenu emisiju ili film? Ako uz to volite da pojedete po neku kockicu čokolade, onda će vas sigurno oduševiti nova kombinacija ukusa, neobične Avenija krem table sa kikirikijem od 100g.

Ovaj Baron čokoladni desert punjen kremom od kikirikija, jedinstvenog i modernog dizajna, oduševiće sve sladokusce koji vole eksperimentisanje ukusima. Odličan je kada poželite nešto slatko, a birate kvalitet. Može poslužiti i kao užina, a posle obroka je najslađi. Ako volite kikiriki u kombinaciji sa čokoladom, ovaj desert će vam dati potpun užitak jer slasno punjenje se topi u ustima sa prvim zalogajem. Ako ste od onih koji još uvek nisu probali, bićete oduševljeni već posle prvog zalogaja. Možete ga konzumirati u kombinaciji sa nekim toplim napitkom u hladnim jesenjim večerima.

Kada krenete sa prijateljima na kafu, neka vam Avenija krem tabla sa kikirikijem bude slasni desert uz razgovor. Nećete pogrešiti ni ako ga ponesete nekome, kao znak pažnje, ovakav slatkiš je uvek razlog za osmeh. Čokolada kao poklon uvek ima pozitivno i lepo značenje, a uglavnom je simbol ljubavi. Nije ni čudo, ovako slasan poklon niko ne može odbiti niti mu može odoleti, posebno ako birate kvalitet i kombinacije ukusa koje su nesvakidašnje, kao što je ova. Neka vas duh Njujorka prati u korak i neka vam jesenji dani budu slađi uz Avenija krem tablu sa kikirikijem.


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.