POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Zanimljivosti

 • Hibbi Mlekoladki sa tofi kremom za najslađi osmeh

  Hibbi Mlekoladki sa tofi kremom za najslađi osmeh

  20.10.2018.

  Mališanima ćete izmamiti najslađi osmeh Baron Hibbi mlečnom čokoladom sa tofi kremom. Punjene slasnim tofi kremom, posebno su namenjene za decu. Sadrže znatno više mleka i kalcijuma od običnih čokolada i zato, kada krenete u goste, za mališane uvek napravite pravi, kvalitetan izbor.

  Opširnije
 • Za one koji ne mogu da se odluče za jedan ukus čokolade

  Za one koji ne mogu da se odluče za jedan ukus čokolade

  16.10.2018.

  Da li ste se nekad zapitali zašto je baš čokolada ta koja je omiljena među slatkišima? Ne postoji samo jedan odgovor na to pitanje. Čokolada, kao simbol ljubavi i najpoželjniji poklon, ima više svojih dobrih strana. Od kako je nastala, pa do danas, ima mnogo svojih fabrika i proizvođača, mnogo različitih ukusa i oblika, a jedna od najkvalitetnijih i među omiljenima je Schogetten...

  Opširnije
 • Avenija krem tabla sa kikirikijem za sve koji vole neobične kombinacije

  Avenija krem tabla sa kikirikijem za sve koji vole neobične kombinacije

  13.10.2018.

  Da li ste i vi među onima koji obožavaju kikiriki i obavezno ga grickate dok gledate svoju omiljenu emisiju ili film? Ako uz to volite da pojedete po neku kockicu čokolade, onda će vas sigurno oduševiti nova kombinacija ukusa, neobične Avenija krem table sa kikirikijem od 100g.

  Opširnije
 • Loacker čokolada White – zasladite jesen punim ukusom

  Loacker čokolada White – zasladite jesen punim ukusom

  09.10.2018.

  Ljubitelji bele čokolade, koji obožavaju ovaj neobičan i nesvakidašnji ukus, imaće prilike da sto posto uživaju u pravom ukusu u kvalitetnoj Loacker čokoladi white od 55g.

  Opširnije
 • Schogetten čokolada stracciatella - ukus leta u jesenjim danima

  Schogetten čokolada stracciatella - ukus leta u jesenjim danima

  06.10.2018.

  Za svakog pravog sladokusca koji obožava zanimljive i ukusne kombinacije, napravljen je poseban spoj ukusa koji je dostupan tokom cele godine, Schogetten čokolada stracciatella od 100g.

  Opširnije
 • IL Capitano ananas kocka - moćna voćka za zdravlje i lepotu

  IL Capitano ananas kocka - moćna voćka za zdravlje i lepotu

  03.10.2018.

  Sad kad nam polako stižu hladniji dani, odmah pomislimo na lošu i nezdravu ishranu i na to kako ćemo teško uspeti da vodimo računa o liniji. Ipak, ima i onih namirnica koje su dostupne tokom cele godine, a koje su važne za naš organizam, posebno kad je voće u pitanju. Lepa vest za sve koji ga obožavaju i uživaju u njegovom ukusu i mirisu, a vole da ga koriste i za pravljenje torti i...

  Opširnije
 • Baron Sweet Obsession – četiri različita ukusa za slađe druženje

  Baron Sweet Obsession – četiri različita ukusa za slađe druženje

  28.09.2018.

  Već počinju okupljanja, druženja, priprema zimnice i sedeljke sa prijateljima. Hladne napitke smo zamenili toplim, pa je tako i pojačana želja za hranom i slatkišima. Kada zovete prijatelje kući na druženje, uz razgovore i kafu, a volite uz to da imate kvalitetan slatkiš, neka to bude Baron Sweet Obsession od 250g.

  Opširnije
 • U susret jeseni uz čaroban spoj ukusa

  U susret jeseni uz čaroban spoj ukusa

  25.09.2018.

  Da li vam je već poznata priča da konzumiranjem čokolade podstičete proizvodnju endorfina, „hormona sreće“ u organizmu? Tačno tako, zato je čokolada među omiljenim slatkišima, ne samo deci, već i odraslima.

  Opširnije
 • Loacker čokolada Dark Noir za bolju memoriju

  Loacker čokolada Dark Noir za bolju memoriju

  22.09.2018.

  Da li ste se ikad zapitali šta je najefikasnije za otklanjanje stresa i depresije? Dokazano je da tamna čokolada može biti od velike pomoći i to će obradovati njene ljubitelje. Ona utiče na bolesti srca, dijabetes i povećanjem dotoka krvi, podstiče rad mozga i time pospešuje pamćenje, otklanja stres i poboljšava raspoloženje.

  Opširnije
 • Continental Bakeries Duo Magic - magija je lepša u dvoje

  Continental Bakeries Duo Magic - magija je lepša u dvoje

  18.09.2018.

  Odavno je poznato da konzumiranje kakaa dovodi do opuštanja, otklanjanja stresa i ublažavanja bola, pa ga najčešće konzumiramo u vreme jesenjih i zimskih dana i njegovom mirisu retko ko može odoleti. Taj savršen napitak, pretvoren u slasni fil za sve sladokusce koji obožavaju kvalitetan slatkiš, prava je mera za sve.

  Opširnije
logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.