POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Azucar Demero rustik bele kocke

Azucar Demero rustik bele kocke

Rustik bele kocke se prave od prirodnog belog šećera od šećerne trske.Čar ovih kocki je u tome što nisu pravilnog oblika i iste veličine, već kako im i samo ime kaže imaju rustični ne pravilni oblik koji im daje na posebnom šarmu. Savršene su za serviranje uz kafu i čaj.

Nije svaki beli šećer isti!

Nisu svi beli šećeri isti. Postoje dve vrste šećera: od trske i od repe.Čisti šećer od šećerne trske je vrsta koju Azucar Demero isključivo koristi i on je nastao preradom šećerne trske koja je iznad površine zemlje, okupana tropskim suncem za razliku od šećerne repe koja je korenski usev. Šećer od šećerne trske sadrži minerale kojih nema u šećernoj repi i zato je preporučljiv za upotrebu. Profesionalni kuvari su primetili da šećer od šećerne trske ima nisku tačku topljenja, lako se sjedinjuje, ne pravi mehuriće pri grejanju. Baš zato je izuzetan kada karamelizujete sirup, kada pravite delikatnu glazuru ili krčkate omiljeni džem.


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.