POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Univerzalna maska sa kakaom i kafom

Univerzalna maska sa kakaom i kafom

Ova kombinacija „ubitačna“ je za nadutost oko očiju, kao i celog lica, smanjuje otečenost i poboljšava teksturu kože. Lako i jednostavno, pomoću namirnica i sastojaka iz vaše kuhinje, pružite svom umornom licu relaks kakav zaslužuje. Uz ovaj recept vrlo brzo ćete koži povratiti sjaj i hidriranost, a vi ćete izgledati sveže i mladoliko, kao da ste se upravo vratili s dužeg odmora.

Ova kombinacija „ubitačna“ je za nadutost oko očiju, kao i celog lica, smanjuje otečenost i poboljšava teksturu kože.

Potrebni sastojci:

•    tri kašike kafe
•    tri kašike kakaa u prahu
•    tri kašike mleka ili jogurta

Ukoliko imate suvu kožu smesi dodajte med, a ukoliko je vaša koža masnija, onda sok od limuna.

Način pripreme:

Kakao i kafu pomešajte, pa uspite mleko ili jogurt. Mešajte dok ne dobijete finu,gustu smesu. Na kraju dodajte sok od limuna ili med, pa nastavite sa mešanjem.  Masku ravnomerno naneti na vrat i lice i držati dok se ne osuši. Posle toga masku isperite mlakom vodom i kao i kod prvog recepta, lice osušite tapkanjem. Ova maska pokazala se efikasnom u rešavanju problema akni.
Zato, drage naše dame, ne čekajte, već malim trikovima do velikih rezultata!
 

 


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.