POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Organska kamilica za lepotu lica

Organska kamilica za lepotu lica

Blagotvorna svojstva kamilice poznata su od davnina, a hladni dani su pravo vreme da  iskoristite ovaj ORGANSKI biljni čaj u svakodnevnim kućnim preparatima za lepotu i negu.

Aktivni sastojak esencijalnog ulja kamilice je poznat pod nazivom bisabolol, i on je odgovoran za anti-iritaciono, protiv-zapaljensko i antimikrobno dejstvo koje kamilica ima. Prema tome, čaj od kamilice poseduje brojna pozitivna dejstva na zdravlje i lepotu, kao i lekovita dejstva.

MakSan ORGANSKI čaj od kamilice ostvaruje i neverovatan hidratantni, pročišćujući i smirujući efekat. Efikasno se može koristiti kao piling kupka za čitavo telo ili kao maska za lice, a takođe ostvaruje i umirujući i opuštajući efekat na vaše oči. Stoga ovaj divan biljni lek nudi rešenje za više problema povezanih sa kožom, i može se površinski primenjivati na koži ili konzumirati sa hranom. A najbolje od svega je to što ovaj kućni lek ne samo da je efikasan, već je i jako pouzdan, ekonomičan i ukusan kada se primenjuje oralnim putem. Usled svega toga i njegovih izuzetnih osobina, smatra se punopravnim lekovitim sredstvom u tretmanu kože.

Biljni čaj od kamilice se pokazao kao odličan prirodni izbeljivač kože.

Pripremite MakSan ORGANSKI čaj od kamilice prema uputstvu. Dodajte u to jednu supenu kašiku meda i ružine vode. Zatim to nanesite na lice i predeo vrata, ostavite da deluje oko 15 minuta, a zatim isperite temeljno svežom vodom. Ovaj lek vašoj koži daje efekat izbeljivanja i prosvetljuje vašu kožu.
Kada se pomeša i sjedini sa mlekom, MakSan ORGANSKI čaj od kamilice daje veoma dobro sredstvo za umirenje lica. Nanesite nežno ovo sredstvo na lice i masirajte. Lice isperite hladnom vodom i osušite tapkanjem. Na ovaj način ćete, ostvariti nežan i umirujući efekat.

MakSan ORGANSKI čaj od kamilice se takođe ponaša kao divan, umirujući melem kada se koristi u kupki za kupanje, i predstavlja jeftin i prirodan način da sebe počastite tretmanom sličnim lekovitom banjskom, ali u privatnosti vašeg kupatila.

MakSan organski čaj od kamilice se pokazao kao odlično sredstvo za hidriranje i čišćenje kože. Komponente prisutne u čaju od kamilice vrlo dobro deluju u sastavu maske protiv akni i čine odličan tonik i sredstvo za čišćenje kože. Kamilica takođe pozitivno može delovati na kožu kada se konzumira pored hrane, jer na taj način hrani i hidrira kožu iznutra. Takođe možete izlagati kožu isparenjima čaja od kamilice, jer na taj način ostvarujete opšti blagotvorni efekat na nju.

 


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.