POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Balzam od smeđeg šećera za „večnu mladost“

Balzam od smeđeg šećera za „večnu mladost“

Kako se godine nižu vaše lice više nije isto. Gledajući se u ogledalu primećujete nove bore i opuštenu kožu. Zaboravite estetske tretmane i skupocene kreme, uz ovaj kućni trik svom licu ćete vratiti svežinu i sjaj.


Za balzam vam je potrebno:


•    1 kg Demero smeđeg šećera
•    1 kg pinjola u ljusci
•    1 l votke (što kvalitetnija)


Semenke bora – pinjole, zajedno sa ljuskama sipajte u teglu od tri litra i preko toga dodajte braon šećer. U teglu zatim sipejte votku, teglu dobro zatvorite i ostavite na toplom i tamnom mestu tri dana. Nakon toga tečnost procedite i prespite u tamne staklene flaše, koje ćete čuvati na tamnom mestu.
Po jednu kašiku balzama pijte tri puta dnevno, tokom mesec dana. Pored toga što ovaj balzam podmlađuje ceo organizam, on ubrzava i metabolizam, smanjuje taloženje soli u organizmu, čisti krvne sudove od lošeg holesterola i jača imunitet.

 


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.