Čokoladna rozen torta
Toliko čokoladna, a tako se brzo sprema.
Sastojci:
1 pakovanje rozen korica
4 kesice pudinga od čokolade
1 l mleka
12 kašika Azucar Demero smeđeg šećera
200 g Schogetten tamne čokolade
250 g putera
150 g mlevenog lešnika
Glazura
100 g Schogetten tamne čokolade
4 kašike Carapelli ekstra devičanskog maslinovog ulja
Priprema:
4 pudinga od čokolade skuvajte u litar mleka. Otopite 12 kašika smeđeg šećera na pari pa dodajte 200 g tamne čokolade, a kada se čokolada otopi dodajte puter i 150 g mlevenog lešnika. Ohlađeni fil dobro izmiksajte. Korice redom filujte a poslednju premažite glazurom, tako što ste istopili 100 g čokolade na 4 kašike eksta devičanskog maslinovog ulja.