POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Tri superosvežavajuća frapea

Tri superosvežavajuća frapea

Frapei su odličan način da se i osvežite i napune neophodnom energijom za naporan dan. Bogati nutritivnim vrednostima, sa ukusnim, svežim voćem, pravi su izbor kao zamena za obrok ili ukusan, zdrav dezert. Donosimo vam tri recepta za frapee čije sastojke možete naći na obližnjoj pijaci, začinjene hrskavim i zdravim Azucar Demero smeđim šećerom.

Frape nektarina

 

Sve sastojke osim leda dobro izblendirati. Poslužiti u čašama u koje ste prethodno dodali kockice leda.

Frape dinja

 

Dinju prepolovite, očistite od koštica, ogulite i narežite, isto napravite sa nektarinama, ubacite u blender, dodajte šečer, iscedite limun, ubacite kockice leda, miksajte pola minuta, ulijte u čašu i uživajte!

Frape belo grožđe

  • 1/2 šoljice izmrvljenog leda

 

Bananu isecite na kriške i stavite u blender. Kratko promešajte pa dodajte ostale sastojke. Mešajte još jedan minut. Servirajte u visokom tambleru ukrašeno grožđem. Prijatno!

 


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.