POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Koktel od nane koji hladi organizam

Koktel od nane koji hladi organizam

Prema kineskoj medicini, konzumiranje previše vode leti može da dovede do gubitka minerala. Zato je preporučljivo, a i daleko ukusnije, vodu zameniti osvežavajućim napicima od nane. Nana, osim što ima lekovite sastojke, takođe hladi organizam, a u kombinaciji sa limunom i ledom predstavlja pravu energetsku osvežavajuću bombu! Kada birate čaj od nane, vodite računa da bude ORGANSKOG porekla, jer se ukus, a i efekat veoma razlikuju u zavisnosti od vrste čaja koji koristite.

Sve što Vam je potrebno za ovaj napitak je:


•    MakSan BIO ORGANSKI čaj od nane (mente)
•    Malo Azucar Demero smeđeg šećera
•    Malo limunovog soka
•    Nekoliko listova mente
•    Mnogo leda


Priprema:


Skuvajte DankaD BIO ORGANSKI čaj od nane prema uputstvu, a zatim ga dobro rashladite. Rashlađen čaj sipajte u veću staklenu posudu. Dodajte malo smeđeg šećera, malo limunovog soka, mnogo leda i nekoliko dobro opranih listova mente. Sve izmešajte i uživajte u ovom zdravom i ukusnom napitku! Na taj način ćete hidratirati organizam, dati mu vredne nutrijente iz limuna i meda i uneti lekovite sastojke mente.

 


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.