POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Tri slatka preliva za kokice

Tri slatka preliva za kokice

Volimo ih uz dobar film, omiljenu knjigu ili dok tračarimo sa prijateljicama. Slane kokice su, svakako, najčešća varijanta koju spremamo, a ovoga puta vam donosimo tri recepta za slatke prelive za vaše omiljene grickalice. Napravite kokice bez soli, dodajte im neki od ovih preliva i unesite malo novih ukusa u vašu kuhinju!

Preliv sa smeđim šećerom

Otopite 3 kašike putera sa 2 kašike Azucar Demero smeđeg šećera. Kada se sjedine, dodajte i pola kašičice kakaa i prstohvat soli. Prelijte kokice ovom slatkom mešavinom i dobro izmešajte.

Preliv sa čokoladom

Na pari istopite 200gr Schogetten tamne čokolade sa 100 gr maslaca, dodajte 2 kašike šećera u prahu i mešajte dok se šećer ne istopi, pa prelijte kokice. Dobro izmešajte, kokice istresite na papir za pečenje i ostavite da se čokolada osuši.

Preliv sa medom

Kokice prelijte medom i protresite. Preko pospite cimet koji će se odmah zalepiti i dati kokicama poseban šmek.

Uživajte!


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.