POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Brauni kolač sa Schogetten čokoladom

Brauni kolač sa Schogetten čokoladom

Za prave gurmane i obožavaoce čokolade, svaki trenutak je pravi kad je ova omiljena poslastica u pitanju. Oni koji ovaj slatkiš obožavaju, Brauni kolač sa Schogetten čokoladom će biti savršena ideja, posebno ako očekujete drage goste.

Potrebno je: 100gr Schogetten čokolade

                       100gr maslaca

                       6 jaja

                      300gr Demero smeđeg šećera

                      150gr brašna

                      30gr kakaoa

                      Prašak za pecivo

                     +200gr seckane Schogetten čokolade

Priprema: Otopiti maslac i čokoladu na pari i ostaviti da se prohladi. Uključiti rernu na 180 stepeni. Jajima dodati šećer i mutiti oko 2 minuta, da jaja i šećer zapene. Zatim sipati čokoladu i maslac i opet mutiti. Pomešati brašno, kakao i prašak za pecivo pa dodati prethodno umućenoj smesi i sve zajedno izmešati. U tepsiju staviti papir za pečenje pa istresti pola mase za kolač. Preko posuti 100gr iseckane čokolade pa preliti ostatak mase i na kraju po površini posuti preostalih 100gr iseckane čokolade. Staviti da se peče oko 30 minuta. Pečen kolač prekriti krpom i ostaviti da se ohladi. Iseći u kocke i poslužiti.


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.